Vanhempainyhdistys

Katolisten sisarten leikkikoulun vanhempainyhdistys ry

Katolisten sisarten leikkikoulun vanhempainyhdistys on leikkikoululaisten vanhemmista koostuva yhdistys, joka tukee vanhempien ja leikkikoulun välistä yhteyttä, tiedottaa vanhempia leikkikoulun asioista ja vie vanhempien viestiä henkilökunnalle. Nunnalan vanhempainyhdistyksen jäseneksi ovat toivottuja ja tervetulleita kaikki perheet, joilla on lapsia Nunnalassa. Vanhempainyhdistyksen toiminta pyrkii myös edistämään perheiden välistä tutustumista ja lasten viihtymistä leikkikoulussa.

Vanhempainyhdistyksen varsinaisia jäseniä ovat lasten vanhemmat ja kannatusjäseniä henkilöt (isovanhemmat, kummit jne.) jotka haluavat olla mukana kannattamassa yhdistyksen lasten hyväksi tekemää toimintaa. Vanhempainyhdistyksen johtokunnan jäsenet ovat vanhempia, jotka valitaan vuosittaisessa syyskokouksessa edustamaan varsinaisia jäseniä. Vanhempainyhdistyksen johtokunta kokoontuu säännöllisesti tapaamaan henkilökunnan edustajaa (Sisar Ewa) ja keskustelemaan leikkikoulua koskevista asioista.

Kokouksessa käsitellyistä asioista tiedotetaan vanhempia sähköpostitse ja vanhemmat voivat myös lähettää sähköpostilla toiveita kokouksessa käsiteltävistä asioista. Johtokunta suunnittelee ja toteuttaa varainhankintaa ja valvoo varojen käyttöä. Suurimpia vanhempainyhdistyksen tulonlähteitä jäsen- ja kannatusjäsenmaksujen ohella ovat joulu- ja kevätnäytelmän yhteydessä järjestetyt yleisöesitykset.

Vanhempainyhdistyksen jäsenet (=lasten vanhemmat) ovat mukana esitysten talkooväkenä ja lippu-, kahvitus-, arpa- ja ongintatulot tulevat suoraan vanhempainyhdistyksen hyväksi.

Jokavuotisia vanhempainyhdistyksen rahoittamia tapahtumia ovat:

  • kevätretki koko Nunnalan väelle ja lasten vanhemmille (vuonna 2014 Leivonmäen kansallispuistoon)
  • uimakoulut viisi- ja kuusivuotiaille
  • perheiden tutustumisillat
  • teatteriretket, useat vierailut kaupungin eri kohteissa
  • erilaiset hankinnat, jotka tukevat leikkikoulun toimintaa

Lisäksi vanhempainyhdistys tukee leikkikoulua tarvittaessa myös esimerkiksi kunnostamalla välineitä talkoovoimin tai osallistumalla lasten viihtyvyyttä tai turvallisuutta lisäävien tarvikkeiden hankintaan.

Tervetuloa mukaan vanhempainyhdistyksen toimintaan! Vanhempainyhdistykselle voit myös lähettää sähköpostia osoitteella ky-johtokunta(at)nunnala.fi.

Nykyiset huoltajat voivat selata pöytäkirja-arkistoa

Katso esite.

 

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close