Toiminta

Leikkikoulussa eletään yleiskristillisten arvojen mukaan. Toisten huomioiminen, auttaminen, rehellisyys, oikeudenmukaisuus sekä välttämättömien sääntöjen oppiminen ja noudattaminen ovat leikkikoulussamme perusarvoja. Hyvien tapojen noudattaminen antaa elämälle kauneutta ja laatua sekä luo turvallisen ilmapiirin, jossa lapsi voi kasvaa tasapainoiseksi yksilöksi.

Toinen tärkeä osa toimintaamme on herättää lapsen kiinnostus oppimista kohtaan sekä innostaa oppimaan uutta. Tähän tavoitteeseen pääsemme, kun huomioimme jokaisen lapsen yksilöllisesti ja etenemme hänen edellytystensä mukaisesti. Kannustava ilmapiiri, lasten lähtötasojen huomioiminen ja asioiden opettaminen leikin välityksellä motivoivat omaksumaan uusia asioita.

Päivittäisessä työssämme pyrimme tukemaan lasten omaehtoista toimintaa. Korostamme myös kullekin kuuluvaa yksilöllistä, myönteisen palautteen ja kiitoksen tärkeyttä ja sen vastaanottamista. Silloin kaikille voisi muodostua kokemus onnellisesta ja hyvinvoivasta ajasta kasvaa kohti aikuisuutta rakkauden ja hyväksytyksi tulemisen ilmapiirissä.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close