Esittely

Sijainti
Leikkikoulu sijaitsee Jyväskylän keskustassa, Kalervonkadulla. Leikkikoulun läheisyydessä on monia mukavia retkikohteita ja siksi meidän on helppoa osallistua erilaisiin kulttuuri- ja urheilutapahtumiin.

Päivähoitopaikat
42 päivähoitopaikkaa 3-6 -vuotiaille lapsille, koko- tai osapäivähoidolla. Maksuton esiopetus 6-vuotiaille (neljä tuntia päivässä).

Toiminta-ajat
Nunnala on avoinna arkisin ma-pe klo 7.30-16.30. Poikkeavista hoito-ajoista voidaan sopia erikseen sisarten kanssa. Toiminta seuraa vuoden aikana peruskoulun lukukausi- ja loma-aikoja. Loma-aikoina leikkikoulu järjestää päivähoitoa sitä tarvitseville.

Hoitomaksut
Hoitomaksumme noudattaa pääsääntöisesti kunnallista päivähoitomaksua, määräytyen perheen tulojen ja pienen lisäkustannusosuuden mukaan.

Ilmoittautuminen
Hoitopaikkaa voi anoa ympäri vuoden, virallinen ilmoittautuminen edellyttää hakulomakkeen täyttämistä. Sen voi noutaa leikkikoulusta tai tulostaa sivustoltamme.
Päivähoitopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä aina kun vapaita hoitopaikkoja on tarjolla.

Henkilökunta
Leikkikoulun henkilökunta on kansainvälinen ja ekumeeninen. Siihen kuuluu
ursuliinisisaria, jotka vastaavat leikkikoulun toiminnasta. Ursuliinisisaret ovat sisarkuntana omistautuneet kasvatustyöhön eri puolilla maailmaa.

Suomalaisia lastentarhanopettajia ja englannin kielen opettaja.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close